Wielen
Home De molen en zijn omgeving Vakantie op de boerderij Verblijfsmogelijkheden Wat kunt u hier doen Een ezel huren Didactische boerderij Sfeerimpressie Praktisch Handige links
Deutch

Het appartement

In 2005 hebben we een nieuw bijgebouw in gebruik genomen. Dit gebouw is zo ecologisch mogelijk opgezet. (Isolatie) materialen zijn natuurlijk, het grasdak zorgt voor een uitstekende isolatie, de afvalwatering is onafhankelijk met septic tank en zand en grindfilters. In dit gebouw bevinden zich de gîte, de kaasmakerij, en de verschillende stallen. Het gebouw is zo afgewerkt dat u goed zicht heeft op de knappe constructie.

Tarieven

In de gîte zult u geen scala aan elektrische apparaten aantreffen, om de simpele reden dat we dit niet nodig vinden. In onze filosofie van zo weinig mogelijk energieverbruik past dit niet. Wij willen niet dat er nog meer kerncentrales in Frankrijk gebouwd worden om aan de steeds maar toenemende vraag te voldoen.

Appartement Gîte Slaapkamer Bedstee

De gîte bevindt zich boven de ezelstal. U bent vanuit uw stoel al betrokken bij het wel en wee van de dieren. Tegelijkertijd heeft u een prachtig uitzicht over de gehele weide en kunt u de vogels en het wild waarnemen. Het appartement bevat een leefruimte met open keuken, waarin u de basis voorzieningen aantreft (kookplaat, koelkast, aanrecht met warm en koud water, keukengerei en serviesgoed).

Er is één afgescheide slaapruimte met een stapelbed en een eventueel extra derde bed. Daarnaast is er een moderne bedstee met een tweepersoonsbed. U kunt met 4 tot 6 personen terecht. Zonodig wordt een kinderbedje bijgezet. Dekens en dekbedden zijn aanwezig. Er is een kleine badkamer met douche, wasbak en toilet.

De gîte wordt in het hoogseizoen per week verhuurd en anders ook per weekend. Wij verwachten dat u zelf de gîte net zo netjes achterlaat als u hem heeft aangetroffen.

Terug

#top Omhoog