Wielen
Home De molen en zijn omgeving Vakantie op de boerderij Verblijfsmogelijkheden Wat kunt u hier doen Een ezel huren Didactische boerderij Sfeerimpressie Praktisch Handige links
Deutch Moeder en dochter met ezel Meerdaagse ezeltocht

U kunt bij ons een ezel huren voor een trektocht van 2, 3 of 4 dagen. De rondwandeling is in totaal 60 km lang verdeeld over vier dagtochten van ieder ongeveer 15km maar kan ingekort worden als u maar 2 of 3 dagen op pad wilt.

De route gaat voor het overgrote deel over onverharde paden door bos en weide gebieden en komt langs een aantal interessante culturele en natuurlijke bezienswaardigheden.

U overnacht in verschillende gastenkamers in de omgeving met compleet verzorgd ontbijt en diner. Desgewenst kunt u ook een picknick mee krijgen.

wandelen met een ezel

Voor dat u vertrekt krijgen u en de ezel de tijd om elkaar te leren kennen door o.a. de ezel een goede borstelbeurt te geven, de hoeven uit te krabben, het materieel te bevestigen en iets lekkers te geven.

U krijgt uitleg hoe te handelen en u krijgt de gulden regels . Ook krijgt u van ons een boekje mee met daarin nogmaals alle uitleg over de ezels, een routenbeschrijving en bijbehorende kaarten, handige telefoonnummers en informatie over het gebied waar u door loopt.

Dan ondertekent u een huurcontract en loopt een van ons een eindje met u mee om u de laatste kneepjes van het vak te wijzen.


pakzadel

Kosten: 50€ per ezel per dag + kosten overnachtingen

Terug Omhoog #top